(VIDEO) Hladna glava slavi u "Morači": Crveno-beli idu na pobedu, Davidovac otkrio kako se nose sa pritiskom!

Autor:

Sport

18.04.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde imaju drugu "meč" loptu u Podgorici za titulu šampiona regionalne ABA lige i Evroligu. Ono u čemu su jednoglasni crveno-beli je da moraju da se fokusiraju na teren svih 40 minuta i zanemare neprijateljsku atmosferu koja će sigurno vladati i u četvrtom meču finalne serije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Trening košarkaša Zvezde pred drugi meč u Podgorici

Profesionalizam pre svega su pokazali crveno-beli, ni reč o incidentima u "Morači"

Trener košarkaša Zvezde, Milan Tomić smatra da samo hladna glava donosi epilog kome se svi nadaju.

- Sigurno će biti jedna teška utakmica, ono što moramo da promenimo u odnosu na prošlu utakmicu je to da moramo da odigramo svig 40 minuta, nije dovoljno odigrati 20. Moramo da sprečimo kontra napade Budućnosti, tu su napravili ogromnu prednost. U ovakvim utakmicama mora da se igra i odbrana i napad. Loše smo odigrali treću i poslednju četvrtinu, odbrana nije bila toliko loša, ali napad nije funkcionisao, mora da bude bolji protok lopte u napadu. Moramo da budemo fokusirani samo na teren i da se bavimo svojim poslom- rekao je Milan Tomić.

Dejan Davidovac je istakao timski duh u teškim trenucima, nije prijatno gostovati u "Morači", ali bi pobeda sve rešila.

- Odigrali smo lošu utakmicu napadački, očekuje nas teška utakmica, kao što je bila i svaka do sada, ali očekujemo pobedu. Presudna će biti koncentracija na košarku, pre svega. Pritisak jeste veliki, ali mi smo tim i pritisak ćemo podeliti. Neodstaju nam povređeni igrači, ali to je sastavni deo košarke. Svi smo videli kako je sve izgledalo u trećem meču, još jednom kažem, idemo na pobedu- rekao je Davidovac.

Četvrti meč finalne serije igra se ovog petka od 19 časova u hali  "Morača".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading