NBA: Raspucani Voriorsi napravili novi brejk, Toronto deklasirao Orlando - Oklahoma poklekla pod pritiskom!

Autor:

Sport

22.04.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Boston Seltiksa prva su ekipa koja je izborila u drugu rundu plej-ofa pošto su dobili i četvrtu utakmicu protiv Indijana Pejsersa. Golden Stejt Voriorsi i Portland Trejl Blejzersi stigli su na korak od prolaska dalje, dok je Toronto učinio istu stvar.

RepublikaFoto: Ap photo

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su kao gosti ekipu LA Klipersa sa 113:105 u četvrtoj utakmici prvog kola plej-of serije Zapadne konferencije.

Šampionski tim je tako stigao do prednosti od 3:1 u seriji i prve meč lopte koju će imati prilike da realizuju u četvrtak 25. aprila od 4:30 na svom terenu.

Toronto je stigao do meč lopte u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije protiv ekipe Orlanda pošto su kao gosti slavili sa 107:85 i poveli sa 3:1 u seriji. 

Bila je to još jedna ubedljiva partija raspoloženog Leonarda i drugova koji su tako stekli priliku da obezbede prolaz u narednu rundu ako pobede u meču broj pet.

Boston Seltiksi savladali su Indijanu i u četvrtoj uzastopnoj utakmici rezultatom 110:106 i tako bez problema izbacili ekipu Nejta Mekmilana. 

Portland je takođe napravio brejk protiv Oklahome pošto su pobedili rezultatom 111:98, pa će na svom parketu imati priliku da overe plasman u narednu rundu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading