Tomić: Samo pravim odnosom možemo da dobijemo FMP

Autor:

Sport

03.05.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da njegovi košarkaši protiv FMP-a moraju da imaju mnogo bolji pristup nego u prethodnim mečevima Superlige protiv Dunava i Zlatibora.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je FMP - rekao je Tomić za klupski sajt.

Finalisti poslednje dve godine u domaćem takmičenju imaju po dve pobede iz isto toliko utakmica u A grupi Superlige.


- Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova protiv tima koji ima fizionomiju i kvalitet. Igramo na svom parketu i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u grupi - poručio je trener crveno-belih.

Crvena zvezda ima dve pobede posle dva uvodna kola Superlige


Krilni košarkaš Zvezde i bivši član FMP-a Ognjen Dobrić naglašava da nema tajni između dva tima.

- FMP igra odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što je potvrdio pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelanđanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo jer našplan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bismo sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige - rekao je Dobrić i pozvao navijače da pruže podršku.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a igra se sutra u hali "Aleksandar Nikolić" od 17 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading