Jokić dobio izvinjenje!

Autor: B92, Republika

Sport

09.05.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je košarkaških analitičara koji su sumnjali u Denver Nagetse i Nikolu Jokića, međutim oni ih iz dana u dana sve više demantuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jedan od njih bio je Nik Rajt sa Foks televizije, koji je na početku plej-of napisao da su Nagetsi "lažni pretendenti", a Jokić "lažni superstar".

Rajt je ovo napisao na tviteru posle poraza Denver od San Antonija u prvom meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

- Nagetsi su tačno ono što su mnogi od nas rekli da su: Lažni pretendenti sa lažnim superstarom. Srećno naredne godine - napisao je 17. aprila Rajt.

Ovakav njegov stav brojni su iskritikovali, a kako Jokić i Nagetsi igraju daleko iznad očekivanja, on je odlučio da im se izvini.

Mnogi ne priznaju kada pogreše zbog ega ili nekih drugih stvari, ali to nije slučaj sa Rajtom.

- Mislim da će serija biti rešena u sedmom meču, ali bih voleo da pričam o Nikoli Jokiću. Bio sam veoma skeptičan oko Nagetsa, skeptičan kako će njegova igra izgledati u postsezoni - rekao je Rajt o dodao:

- Jokić je spektakularan u prethodnih nekoliko nedelja. A, u plej-ofu u kojem smo videli da se mladi košarkaši, poput Embida i Simonsa, ne snađu, ovaj momak (Jokić), u svojoj četvrtoj godini, je svaki put iskočio kada je trebalo. Dokazao je ljudima, kao što sam ja, da su pogrešili. Tako da sve zasluge Nikoli Jokiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading