Grin otkrio kako da zaustave Toronto: Moram da izbacim Sijakama iz serije!

Autor:

Sport

31.05.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni igrač Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin preuzeo je odgovornost za poraz na startu NBA finala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drejmond Grin

Voriorsi su poraženi u Torontu od Reptorsa 118:109, a u domaćem timu je blistao Paskal Sijakam sa 32 poena uz samo tri promašaja iz igre (14/17).

S druge strane, Grin je ostvario tripl-dabl sa po 10 poena, skokova i asistencija, ali je pogodio samo dva od devet šuteva iz igre.

- Moram ga izbaciti iz ove serije, to je na meni. Nismo igrali dobro uopšte, a opet smo bili u igri celu utakmicu. Bila je sjajna atmosfera. Ovaj tim, grad i zemlja nikad nisu videli finale, pa smo i očekivali sjajnu atmosferu kakva je i bila. Mi možemo da igramo bolje i znam da hoćemo - rekao je Grin.

 

 

On je posle meča imao sukob sa najpoznatijim navijačem Reptorsa, reperom Drejkom, ali odbacuje navode da je bilo više od verbalnog prepiranja.

- Nije bila tuča, jer ga nisam udario niti je on mene. Nisam ga gurnuo, nije ni on mene. Samo smo pričali. Malo smo lajali, ali ja to ne bih nazvao tučom, ja to lično ne smatram tučom - rekao je Grin.

Drugi mneč serije igra se u ponedeljak ujutru, takođe u Torontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading