Košarkaš Filadelfije dobija maksimalni ugovor vredan 190 MILIONA!

Autor:

Sport

02.06.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki bek Džimi Batler najverovatnije će ostati u Filadelfija 76ersima i u budućnosti, pošto je franšiza iz Pensilvanije spremna da mu ponudi maksimalan ugovor, javlja "ESPN".

RepublikaFoto: Ap photo
Tobajas Heris, Ben Simons i Džoel Embid

Iskusni košarkaš stigao je u Filu početkom novembra prošle godine u trejdu iz Minesota Timbervulvsa, a ukoliko Siksersi žele da ga zadrže moraće do mu daju pozamašnu sumu novca i dugoročan ugovor.

Kako novinar ESPN Brajan Vindhorst javlja, Batlera čeka petogodišnji ugovor vredan 190 miliona evra, to je znatno više od onoga što drugi timovi mogu da mu ponude (četvorogodišnju saradnju od 140 miliona), pa će 29-godišnji Amerikanac gotovo sigurno ostati u Vels Fargo centru.

Sjajni bek ove sezone je prošečno beležio 18.2 poena, 5.4 skoka i 4 asistencije u ligaškom delu sezone, dok je u plej-ofu bio na 19.4 poena, 6.1 skoka i 5.2 asistencije.

Filadelfija je sezonu završila u drugoj rundi plej-ofa Istoka kad je u sedam mečeva ispala od Toronto Reptorsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading