(VIDEO) Na terenu je zver, a ustvari je veliki emotivac: Grk se potpuno "slomio" i rasplakao kao dete na dodeli MVP priznanja!

Autor:

Sport

25.06.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki košarkaš i as Milvokija Janis Adetokumbo osvojio je MVP nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, što je doživeo poprilično emotivno, pošto se rasplakao dok je držao pobednički govor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
MVP NBA lige

Na 72 odigrana meča, Adetokumbo je u proseku beležio 27.7 poena, šest asistencija i 12.5 skokova, a do titule je došao ispred Džejmsa Hardena i Pola Džordža.

Tokom ceremonije dodele nagrada, kada je video svoju majku u publici, rasplakao se.

- Ona je moj heroj. Kada si dečak, ne vidiš budućnost. Ako imaš dobrog roditelja, on vidi budućnost umesto tebe. Ona je uvek to videla u nama, uvek je verovala u nas, uvek je bila tu za nas. Ona je osnova naše porodice. Ti si moj heroj - rekao je Janis kroz suze.

Grčki košarkaš sa puno emocija govorio je i o svom ocu, koji je preminuo 2017. godine, a koji je jedan od razloga njegovih blistavih partija.

- Želim da se zahvalim mom ocu. On nije danas sa mnom. Svakoga dana kada kročim na parket, uvek mislim na njega i to me motiviše i gura da igram još jače i napredujem čak i kada osetim umor i nije mi dan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading