Kemba Voker odgovorio Saletu Đorđeviću!

Autor:

Sport

14.08.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popovič nije želeo da komentariše izjavu Saše Đorđevića o šansama na Mundobasketu. Za razliku od njega, plejmejker Bostona i jedna od glavnih uzdanica američkog tima na Svetskom prvenstvu u Kini, Kemba Voker, osvrnuo se na izjavu srpskog selektora, koji je o eventualnom duelu sa Amerikancima, pola u šali, pola u zbilji rekao "neka im je Bog u pomoći".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kemba Voker

– Idemo utakmicu po utakmicu. I mi i oni moramo proći dug put da bi se sreli u finalu. A ako dođe do te utakmice, videćemo šta će biti. Što se mene tiče, to je uredu, malo "treš-toka" mi uopšte ne smeta, poručio je Voker.

Ovih dana u srpskoj javnosti se priča o tome i da je Srbija konačno spremna da pobedi Amerikance pošto će u Kinu doći sa znatno slabijim timom nego na prethodna dva turnira - kada su baš nas pobeđivali u finalu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading