Aco Petrović objavio konačan spisak za Mundobasket!

Autor:

Sport

19.08.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Aco Petrović, selektor košarkaške reprezentacije Brazila, saopštio je imena 12 igrača na koje računa za Mundobasket.

Aco Petrović

Poslednji košarkaš koji je otpao sa šireg spiska je Rafael Hetšajmer.

Listu košarkaša koji će predstvljati "karioke" predvode prekaljeni Marselinjo Uertas, Leandro Barbosa i Anderson Varežao, koji i pored mnogo utakmica u nacionalnom dresu i dalje imaju želju za igranjem u reprezentaciji.

Selekcija Brazila ima i trojicu igrača koji nastupaju u najjačoj ligi na svetu, a to su Didi Louzada, Bruno Kaboklo i Kristijano Felisio.

Konačan spisak igrača Brazila: Marselinjo Uertas (Tenerife), Rafa Luž (Andora), Jago Mateus (Paulistano), Didi Louzada (Nju Orleans Pelikans), Aleks Garsija, Vitor Benite (San Pablo Burgos), Leandro Barbosa (Minas Tenis), Markinjos (Flamengo), Bruno Kaboklo (Memfis Grizlis), Anderson Varežao (Flamengo), Kristijano Felisio(Čikago Buls), Augusto Lima (San Pablo Burgos).

FIBA na nedavno objavljenoj "Power Rankings" listi selekciju Brazila vidi kao 13. favorita, a njihovi protivnici u prvoj fazi biće Crna Gora, Grčka i Novi Zeland.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading