(VIDEO) Bogdan Bogdanović najbolji strelac Svetskog Prvenstva!

Autor:

Sport

15.09.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni bek reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je osvojio titulu najboljeg strelca Mundobasketa u Kini. Peti Mils nije uspeo da ga prestigne.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Jednostavno najbolji

Naš košarkaš je sa 31 poenom u meču za peto mesto sa Češkom došao do brojke od 183 poena na ovom SP. jedini koji je imao realne šanse da ga stigne bio je Australijanac Peti Mils, kome je nedostajalo 16 poena da se izjednači sa našim asom.

Ipak Mils je bio jako umoran na meču sa Francuzima, promašio je nekoliko otvorenih pozicija i dva zicera. Pored toga je stigao do 15 poena i tako je došao do 182 poena na ovom prvenstvu.

 

 

Tako je Bogdan Bogdanvović ostao prvi strelac ovog turnira. Ipak, ovo nije zvanično dok se ne završi finale između Argentine i Španije.

No s obzirom da je najefikasniji u redovima Argentine Luis Skola sa 135 poena, a da je najbolji poenter kod Španaca Riki Rubio sa 111 poena nerealno je očekviati da neko od njih prestigne Bogdanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading