"Nismo osvojili medalju, ali bila je čast igrati sa ovim momcima!"

Autor:

Sport

15.09.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Donovan Mičel izjavio je po završetku Svetskog prvenstva u Kini da mu je bila velika čast što je bio deo selekcije.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Greg Popović i Donovan Mičel

SAD se nisu na najbolji način predstavile na Mundobasketu. Sedmim mestom otvarile su najgori učinak na planetarnoj smotri u svojoj istoriji, ali Mičel ističe važnost koju za njega ima igranje u državnom timu.

- Želim da se zahvalim svima u stručnom štabu SAD što su me pozvali, hvala im što su mi dali priliku da nosim dres reprezentacije. Nismo napravili rezultat kakav smo želeli, ali poći u rat s ovim momcima... Više je nego što čovek traži. Nikad nisam bio deo reprezentacije, tako da je ovo za mene bilo neverovatno iskustvo. Ponosan sam na tim koji je pokazao karakter u poslednjoj utakmici i odigrao najbolji meč na turniru - poručio je debitant u Drim timu.

Ekipa Grega Popoviča je u borbi za sedmo mesto pobedila Poljsku, a bek Jute ostvario je 16 poena i 10 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading