Sila u Dinamiku!

Autor:

Sport

25.09.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi centar Košarkaškog kluba Dinamik je Ibrahim Sila 203cm visoki centar rođen u Njujorku.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Dinamik Crvena zvezda

Ibrahim je iz rodnog Harlema prešao u Denver, u ekipu Northern Colorado Bears, a prošle sezone je nastupao za koledž tim North Carolina A&T.

Svoje prve korake u evropskoj košarci 24-godišnji Ibrahim će napraviti u beogradskom Dinamiku, nastupajući u ABA2 i KLS ligama.

Trener Dinamika Miro Alilović je novoj petici" dao šansu u pripremnoj utakmici protiv ekipe Tamiša, gde je Ibrahim za 18 minuta na parketu zabeležio 5 poena, 2 asistencije, 3 ukradene lopte, 5 skokova i 3 blokade, dok je Dinamik zabeležio pobedu rezultatom 68:56.

Novi Dorćolac je prilikom potpisivanja ugovora izjavio:

- Prvi utisci o klubu su jako pozitivni, moji novi saigrači su super momci, kao i svi treneri – od glavnog do kondicionog. U pitanju je jako mlada ekipa koja će vremenom sve više napredovati. Malo sam stariji od većine momaka koji su već tu, ali u prvoj pripremnoj utakmici sam se uverio u njihov ogroman potencijal i predanost radu i treningu. Jako sam uzbuđen i jedva čekam da vidim šta sve možemo zajedno da postignemo tokom sezone koja je pred nama. Sa obzirom da je ovo moja prva sezona u evropskoj košarci, nisam znao šta tačno da očekujem, ali sada vidim da ću morati mnogo da radim i treniram, što me raduje.

Dinamik će prvu utakmicu ove sezone igrati u ABA2 ligi na gostovanju u Splitu, 2. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading