Mozli i Gordić svesni da Venecija dolazi pod imperativom pobede!

Autor:

Sport

04.11.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana Nemanja Gordić i Vilijam Mozli, pred meč sa Venecijom u 6. kolu Evrokupa, izjavili su da crno-bele čeka teži meč od onog na otvaranju sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Vilijam Mozli

- Sledeća utakmica će svakako biti teška, iako smo igrali s njima i već ih pobedili. Bez obzira što ih dobro znamo, dodatno smo pripremali za njih- rekao je Mozli novinarima na otvorenom treningu u Štark areni.

- Oni su sada pod pritiskom i ono što će biti drugačije je to što imaju imperativ pobede. Sigurno će biti čvršći. Mi ipak moramo da budemo okrenuti našoj igri i da uradimo isto što smo i u prethodno meču s njima- rekao je Mozli.

Njegov saigrač Nemanja Gordić kaže da će Venecija imati motiv za revanšom u Beogradu.


- Još jedna teška utakmica u nizu. Oni su iskusna ekipa, prvaci su Italije. Ne treba trošiti reči koliko će sutra biti teška utakmica. Igrali smo neizvestan meč protiv njih u prvom kolu na njihovom terenu. Sigurno će to biti motiv da se revanširaju. Nadam se da ćemo mi da odigramo što bolje možemo u ovom trenutku. Videćemo koliko će to sutra biti dovoljno za pobedu- rekao je Gordić.

Crno-beli su prvi u grupi B sa pet trijumfa, a samo jedna pobeda ih deli od toga da i matematički obezbede plasman u drugu fazu Evrokupa.
RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO

- Dobar je osećaj, ali znamo da smo na tek pola puta što se prve grupe tiče. Ima još dosta da se igra. Recept je kao i do sada, idemo od utakmice do utakmice. Činjenica je da je potrebna jedna pobeda da bismo prošli dalje, ali činjenica je da su to sve dobre ekipe i da nemamo pravo na opuštanje. Da probamo sutra da ostvarimo tu pobedu- zaključio je Gordić.


Meč između košarkaša Partizana i Venecije igra se ovog utorka od 20 sati u Štark areni.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading