Glas selektora: Nema straha, moramo da okupimo najbolje kako bi se plasirali na OI!

Autor:

Sport

27.11.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izneo je viđenje žreba za kvalifikacioni tunir za Olimpijske igre.

Igor Kokoškov

Košarkaši će igrati u na turniru u Beogradu sa Dominikanskom Republikom, Novim Zelandom, Italijom, Senegalom i Portorikom.

- Poštujemo sve naše protivnike koji će biti na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikog. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici će biti maksimalan, jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju. Sa nekim od ovih timova smo igrali prošlog leta i imali pozitivne rezultate, ali, ponavljam, naš fokus će biti na nama samima - istakao je za sajt KSS Igor Kokoškov.

Selektor je igračima pre iskušenja koja ih očekuju poželeo da budu zdravi i uspešne sezone sa svojim timovima.

- Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto. Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje na Olimpijske igre u Tokiju - rekao je Kokoškov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading