Mijailović: 100 odsto smo oštećeni, ali nisam hteo u rat

Autor:

Sport

28.11.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervjuu za klupski jutjub kanal otkrio neke važne informacije. Prvo se dotakao pominjane specijalne pozivnice za Evroligu.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Iznete su neke ozbiljne tvrdnje

- Mi smo u tom trenutku poslali aplikaciju Evroligi i bili smo jedan od najozbiljnijih kandidata za specijalnu pozivnicu.

On je naglasio da smatra da je njegov klub oštećen suđenjem u prošloj sezoni, ali da nije hteo da ulazi u rat saopštenjima povodom toga.

- Ja sebi nikada ne bih oprostio da sam ušao u rat tada sa našim rivalom koji nam je načinio štetu i na kraju sa svojim izjavama koje su bile loše po naš klub 'da je za to kriv Bog, da je tako to suđeno', a da nisu krivi oni koji su pogrešili pri donošenju sudijeke odluke.

Ali, da smo krenuli u rat saopštenjima, ne bismo dobili ništa. Jednom sam već objašnjavao, po FIBA pravilima, jeste da kada se svira kraj utakmice, nema gledanja video snimaka – rekao je Mijailović i dodatno objasnio zašto nije ulazio u sukob.

- Jesmo oštećeni 100 odsto, ali nisam želeo da krećem u rat saopštenjima kako bi navijači bili zadovoljni što se nekada radilo, a da Evroliga u nekom trenutku bude imala argument kako smo mi stalno u nekom ratu, svađama, da urušavamo ugled srpske košarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading