Mijailović otvoreno: Bek šuter uskoro, nije lako naći kvalitetnog centra!

Autor:

Sport

27.11.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je da će crno-beli izvesno dovesti beka šutera Redži Redinga i da će ukoliko sve bude bilo kako treba na lekarskim pregledima u popodnevnim satima doći do promocije

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Iskusni košarkaš koji može da pokriva i "trojku" veoma je blizu da od ove srede zaduži crno-beli dres.

- Bek šuter danas ima lekarske preglede, ako oni budu pozitivni i ako bude zdrav ugovor će biti na snazi i klub će se popodne oglasiti saopštenjem o novom igraču. Što se tiče centra, imamo pauzu pred sobom i stručni štab radi na tome. Nije lako naći kvalitetnog centra i nije lako treneru da nađe centra koji će mu dati ono što je potrebno timu. Imamo Jankovića, fenomenalnog Mozlija, mladog Miletića... Nije alarmantna situacija - rekao je prvi čovek crno-belih.

Ocenjujući dosadašnji tok sezone, Mijailović je rekao da je zadovoljniji nastupom kluba u Evrokupu nego li u ABA ligi.

- Sa Evrokupom sam zadovoljan, cilj nam je da uđemo u TOP 8 i to je prohodnost ka Evroligi. To jeste naš cilj. Što se tiče ABA lige delimično sam zadovoljan, jer smo izgubili neke utakmice koje nismo planirali, ali smo zato dobili ekipe sa većim budžetom od nas, gradskog rivala. I sa time jesam zadovoljan. Svaki dan radimo da se vratimo u Evroligu. U klubu smo nešto više od dve godine, a u prvoj godini smo se bavili sanacijom problema - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading