Bajić pobesneo na igrače Igokee: Ovo su razmažena derišta!

Autor:

Sport

01.12.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee poraženi su od Mege sa 72:69, trener Igokee Dragan Bajić bio je veoma ljut na igrače koji su ostvarili osmi poraz u ABA ligi ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Nije skrivao bes

Bajić nije birao reči, a šta će biti dalje i kako će košarkaši reagovati na njegove izjave, ostaje da se vidi.

- Ovo je grupa razmaženih derišta, uljuljkali su se, imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima - rekao je Dragan Bajić.

On je potom u istom tonu nastavio da kritikuje.

- Ćutao sam mesec dana, ali više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigde. Morao sam ovim pristupom da im priđem jer se klub nalazi u teškoj sitaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Neodgovorni su i mogu reći da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima.

Iskusni stručnjak nije spuštao ton ni u jednom momentu.

- Nismo imali ni širinu. Trebao nam je svaki igrač. Žalosno je kad ja moram da tražim energiju od Simeunovića, Talića i Ilića. Ilić nije zbog povrede trenirao sedam dana, ali je opet, dok je imao snage, unosio energiju. Bilo je puno početničkih grešaka od jako iskusnih igrača i mislim da je u tome razlog poraza - izjavio je trener Igokee.

On kaže da je situacija neizvesna i da je na čelnicima kluba da odluče šta i kako dalje.

- Nisam čovek koji će se predati, ali zaista nisam na ovakvu grupu igrača navikao. Neka budem ja taj krivac, ali nisam u još naišao na ovakvu grupu ljudi. Ne znam da li će biti rezova, o tome će odlučivati ljudi koji vode klub, koji obezbeđuju novac, ali sa ovakvim pristupom igrača i njima je teško - zaključio je Bajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading