Šakota posle Olimpijakosa: Dupla pobeda

Autor:

Sport

21.12.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je drugo poluvreme u pobedi u Beogradu nad grčkim Olimpijakosom (88:81) u Evroligi pravi recept kako bi njegov tim trebalo da igra.

RepublikaFoto: Starsport
Zadodoljan posle pobede

- Ovo izgleda kao dupla pobeda. U prvom poluvremenu je Olimpijakos igrao odličnu odbranu, nismo imali odgovor, ali se u nastavku sve promenilo. Imalo smo drugačiju energiju, došli do lakših koševa i zasluženo preokrenuli - rekao je Šakota sinoć na konferenciji za novinare posle utakmice.

Iskusni stručnjak dodaje da je spreman i na kritike zbog ranijih igara, ali da u obzir mora da se uzme veliki broj povreda.

- Nadljudski je sve ovo, mi smo igrali jedan period bez povređenih igrača. Moraš da nastaviš kao da se ništa nije desilo, a to je teško ako drugi treba da pronađu ritam. Mi smo reagovali glavom i karakterom i okrenuli smo utakmicu. Biće tu padova, ali bitno je da se nakon njih dižeš i da staneš na noge - rekao je Šakota.

On je dodao da je Lorenco Braun, strelac 34 poena, veoma bitan igrač za Zvezdu.

- Pauzirao je šest dana, ali meni izgleda kao da je mesec. Utakmice idu toliko brzo, da kad ga nema, misliš samo kad će da se vrati - zaključio je Šakota, uz konstataciju da su pojedina skandiranja protiv njegovih igrača nepoštena i da ne može da ih razume.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading