Dokle je stigla Zvezdina žalba?

Autor:

Sport

13.01.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije poznat epilog neodigranog derbija između Budućnosti i Crvene zvezde. Prema nezvaničnim informacijama, žalbeni postupak i dalje je pred Žalbenim većem ABA lige i konačna odluka tek treba da se donese!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Podsetimo, Crvena zvezda je uputila žalbu na odluku Disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličić Bekića o kažnjavanju Crvene zvezde porazom službenim rezultatom 0:20, uz novčanu i kaznu oduzimanja jednog boda zbog nedolaska u Podgoricu na utakmicu 13. kola regionalnog takmičenja protiv Budućnosti u dvorani Morača.

U srpskim košarkaškim krugovima može se čuti da trenutno postoji spor oko legitimiteta Disciplinskog sudije i Disciplinskog veća, s obzirom na istek njihovih mandata. 

Od tada 3. januara održana je sednica Skupštine Jadranske lige na kojoj su izabrani novi generalni i sportski direktor ovog takmičenja, a navodno oni su izabrani uslovno i njihov mandat počeće tek kada se završi doregistracija svih kadrova. Nezvanično, do tada kompletna nadležnost trebalo bi da bude u rukama Predsedništva ABA lige. 

To praktično znači da još ima nade za Crvenu zvezdu da odluka bude preinačena, odnosno da se ipak odigra utakmica protiv Budućnosti...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading