Šakota sa velikim respektom o protivniku: Pravljeni su za velike ciljeve...

Autor:

Sport

14.01.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, uoči 19. kola Evrolige protiv Žalgirisa, izjavio je da ekipa mora da zaboravi pobedu u Kaunasu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

- Njihova ekipa se promenila, igra takođe, mnogo je bolja. Imaju izvanrednog trenera jednog od najboljih u Evropi (Šarunas Jasikevičijus), prema kome imam maksimalan respekt. On izvlači maksimum iz ove ekipe. U poslednje vreme igraju veoma dobro, pobedili su na poslednje dve od tri utakmice. U Madridu protiv Reala su bili u utakmici do praktično same završnice. Ekipa Žalgirisa je pravljena za visoke ciljeve, sada se nalaze u dobrom ritmu i ove je za nas gledajući sve okolnosti izuzetno opasna utakmica- rekao je Šakota.

Duel protiv Žalgirisa je prlika da crveno-beli vežu petu pobedu u EL u nizu, a kapiten Branko Lazić kaže da ih očekuje izuzetno teška utakmica.


- Nemamo ni dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč, imamo i nekoliko rovitih igrača. Uz sve to, Žalgiris je u dobroj formi. Igraju mnogo bolje, zabeležili su i neke vredne pobede u prethodnim nedeljama, tako da njihov položaj na tabeli mnogo zavarava. Moraćemo da odigramo sa mnogo energije, vrlo čvrsto. Očekujem da nam naši navijači, tu nikome nije lako, a nama na parketu mnogo znači- rekao je Lazić.

Utakmica između košarkasa Crvene zvezde i Žalgirisa igra se ove srede od 19 sati u Štark areni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading