Jokić Lebronov džoker za Ol - star!

Autor:

Sport

08.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić biće džoker Lebrona Džejmsa na predstojećem ol-star duelu NBA lige, koji se igra u noći između 16. i 17. februara u Čikagu! Najbolji košarkaš današnjice odabrao je srpskog reprezentativca u drugoj rundi, pošto je Janis Adetokumbo prethodno u svoj tim uvrstio Francuza Rudija Gobera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić - Lebron

- Pošto je Janis odabrao Gobera, moram da odgovorim na tu visinu. Zato uzimam Džokera. Kad smo kod Jokića, možda bismo mogli da razgovaramo o utakmici tima iz Amerike protiv ostatka sveta. To nije loša ideja - obrazložio je Lebron svoj izbor i dodao:

- Neki koje smo birali su nam saigrači, a sa nekima samo želimo da provedemo vreme za ol-star vikend. Neke biraš jer želiš da pobediš. Nema tu lošeg izbora. Ovo su sve vrhunski igrači i tu su s razlogom.

Dakle, za razliku od prošle sezone, kada je bio u timu Adetokumba i na kraju izgubio, Jokić će imati priliku da zaigra sa Kraljem, koji je ponovo oformio jaču postavu od Janisa. Pored našeg asa, za Tim Lebron igraće i Slovenac Luka Dončić, Entoni Dejvis, Kavaj Lenard, Džejms Harden, Demijan Lilard, Ben Simons, Džejson Tejtum, Kris Pol, Rasel Vestbruk i Domantas Sabonis.

S druge strane, u Timu Janis zaigraće Žoel Embid, Paskal Sijakam, Kemba Voker, Tre Jang, Kris Midlton, Bem Adebajo, Džimi Batler, Kajl Lauri, Brendon Ingram i Donovan Mičel.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading