Dušan Ristić igra na Ol-staru!

Autor:

Sport

12.02.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Dušan Ristić igraće na Ol-star meču VTB lige. Košarkaš Crvene zvezde nastupa kao pozajmljeni igrač u kazahstanskoj Astani, gde pruža odlične partije od početka sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Ristić nagrađen za sjajne partije

Ristić u proseku beleži 16,7 poena po meču, što ga čini osmim najboljim poenterom lige, a sa 11,3 skokova najbolji je u VTB ligi u toj kategoriji. Prosečan indeks korisnosti mu je 23, što ga stavlja na drugo mesto.

Startna petorka za Tim sveta će biti Majk Džejms, Džamar Smit, Mindaugas Kuzminskas, Jonas Jerebko i Kajl Hajns. Rezerve su pored Ristića: Gustavo Ajon, Dejvon Beri, Adas Juskevičijus, Erik Mekalum, Janis Tima i Kajl Vinales.

Ruske zvezde igraće u petorci: Aleksej Šved, Dimitri Kulagin, Nikita Kurbanov, Semen Antonov i Džoel Bolomboj, dok će rezerve biti Anton Astapkovič, Vitali Fridzon, Maksim Grigorjev, Dmitri Hvostov, Sergej Monja, Vladislav Truškin, Artem Zabelin i Denis Zakarov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading