Čović pravo u centar: Najbitniji su ljudski životi, evo vam i ABA liga i Evroliga!

Autor:

Sport

21.03.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesnost oko konačnog raspleta aktuelne sezone u Jadranskoj ligi raste, sve više klubova iznosi svoje mišljenje, ali zajedničko rešenje još ne postoji.Dok Igokea traži da se liga okonča sa postojećom tabelom, a Zadar da se takmičenje poništi, Krka i Primorska tvrde da sezona treba da stane sada. Dok je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić u petak govorio o tome da bi najpravednije bilo da se liga poništi i krene ispočetka od jeseni, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović spušta loptu sa nagađanjima i spekulacijama.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

On je tokom gostovanja u emisiji Novo jutro na televiziji Pink imao samo jednu poruku - u trenutku širenja pandemije COVID-19 najvažniji su životi ljudi, ne ko će da uzme titulu.

- Videli smo mnogo neodgovornih izjava. Ko normalan više misli o sportu - pita se predsednik crveno-belih tokom gostovanja na Pinku i nastavlja:

- Neverovatno je šta se događa... Uzdržaću se da ne dajem neke jače komentare na ovu temu. Evo vam i ABA liga i Evroliga, samo da sačuvamo živote - istakao je prvi čovek šampiona Srbije i Jadrana.

Za kraj je dodao:

- Influenseri su doveli ceo svet u ovu situaciju. Ljudi koji ni o čemu drugom ne misle, nego samo o sebi, svom profitu, bogaćenju, alavosti... - zaključio je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading