"Grobari" ostavili najjači utisak ove sezone"!

Autor:

Sport

20.04.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih evropskih košarkaških agenata, smatra da su se ove sezone najbolje pokazali navijači Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana i "Grobari"

Odgovarajući na pitanja na stranici na društvenim mrežama pod nazivom “Dnevna doza Miška Ražnatovića“, vlasnik agencije Beobasket kaže.

- Najviše emocija utrošim na utakmice Art basketa, što je i logično (tu igra Ražnatovićeva ćerka). OKK Beograd zaista obožavam da gledam jer igraju baš klinci i 90% mečeva bilo je na jednu loptu. U Evropi nema nikakve dileme da najviše volim da gledam Efes jer igraju izuzetno atraktivno. Bilo je verovatno i boljih timova u istoriji EL, ali lepših i lepršavijih od Draženove Cibone mislim da ne. Naravno i Denver jer svaka Nikolina utakmica je malo umetničko delo. Atmosfera je najluđa u Beogradu, tas na vagi se menja od sezone do sezone, a ove godine Partizanova publika je ostavila najjači utisak - istakao je Miško Ražnatović.

Govorio je i o saradnji sa velikanima poput Dušana Ivkovića i Radomira Antića.


- Iskreno, velika je čast zastupati ljude sa tim iskustvom, stručnošću i ljudskim kvalitetom. Pogotovo od Dude sam naučio mnogo toga jer sam bio mlad kada smo krenuli u saradnju, svega 35 godina sam imao tada. On je jedina osoba na svetu sa kojom se konsultujem kada se suočavam sa problemima u klubu. Pre nekih tridesetak godina na nekom timski lošem treningu Radničkog Dudin brat Piva, naš tadašnji trener prekinuo je besno trening, vikao i na kraju rekao da će od celog tima samo trojica uspeti u životu – ja sam bio jedan od njih. Rekao je da samo mi mučimo sebe i da bez toga nema uspeha u životu. Držim se toga do danas, a kasnije sam upoznao Dudu, koji mi je dao mnogo saveta slične prirode - rekao je jedan od najpoznatijih evropskih košarkaških agenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading