BOJKOT? Igrači Denvera NISU ODUŠEVLJENI što se Nikola Jokić vraća u tim

Autor:

Sport

12.07.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša Denvera Džamal Marej nije baš oduševljen što se najveća zvezda Nagetsa uskoro priključuje timu u Orlandu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić uskoro će se priključiti ekipi u "Diznijevom svetu" u Orlandu i predvodiće ekipu u nastavku sezone u najjačoj ligi na svetu.

Očekivalo se da će vest o njegovom dolasku obradovati saigrače, međutim, reakcija pojedinaca zaprepastila je i navijače.

Naime, jedan od najboljih igrača Denvera Džamal Marej zapanjio je pristalice Nagetsa svojom reakcijiom na vest da Nikola stiže u Orlando.

 - Ako nema koronavirus, onda je to dobro. Ja se nadam da nema i da neće kontaminirati ceo "mehur" kad dođe ovde. Bilo bi dobro da imamo sve saigrače ovde - rekao je "hladni" Marej.

Njegova izjava šokirala je navijače Denver Nagetsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džamal i Jokić

 - Da li je Džamal Glup? Da li se šalio? Kakva je ovo je**na izjava - samo je jedan od brojnih komentara pristalica kluba iz Kolorada.

Srpski košarkaš ovih dana bi trebalo da otputuje za Floridu, a potom će tamo morati da dobije dva negativna testa kako bi se priključio timu na treningu.

 - Nadamo se da će uskoro biti s nama. Pričao sam s Nikolom više puta. Znam da je uzbuđen i da se raduje što dolazi. Zdrav je, oseća se sjajno i nadamo se da će narednih dana doći u Orlando - rekao je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading