KOŠARKAŠ PARTIZANA OTVORIO DUŠU: Vanja Marinković o prelasku u Zvezdu, idolima, NBA...

Autor:

Sport

01.11.2017

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Vanja Marinković demantovao da je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Tanjug
Marinković obožava crno-bele

Marinković je za zvanični sajt ABA lige govorio o situaciji u Partizanu, aktuelnim dešavanjima u košarci i odgovarao na pitanja navijača.

- Mene za Partizan veže mnogo više od ugovora. Videćemo koliko ću ostati. Trenutno ne razmišljam o tome. Dok traje sezona, mislim samo o tome kako najbolje mogu da doprinesem da Partizan pobeđuje - rekao je Marinković.

On je rekao da očekuje što bolji plasman svog tima u ABA ligi.

- Liga je dosta ujednačena, već je bilo i nekih iznenadjenja, tako da će nijanse odlučivati. Naše je da se potrudimo da budemo najbolji kada bude najpotrebnije. Dokle će nas to odvesti, teško je u ovom trenutku reći - rekao je Marinković.


Upitan da li je istina da li je imao ponudu da pređe u Zvezdu, Marinković je kratko odgovorio: "Ne".

Navijače je zanimalo i koja mu je omiljena utakmica koju je igrao.

 - Svaka pobeda u derbiju protiv Zvezde je nešto posebno. Volim da ih igram i naravno da je pobeda u toj utakmici uvek malo draža od ostalih. Prošle sezone tek što sam se vratio na teren posle povrede, igrali smo derbi i dobili tako što smo u poslednjoj četvrtini napravili 10 razlike. Recimo da mi je ta utakmica bila draga, iako nije bila odlučujuća - rekao je Marinković.

On je naveo da mu je bila privilegija da trenira pored igrača kao što su Milosavljević, Pavlović, Bogdanović i da se trudio da od svakoga usvoji nešto što može da primeni u svojoj igri.

 - Igrač koji mi je najviše problema zadavao je zapravo bio moj saigrač na treninzima. Dragan Milosavljević. Dati koš kada te on čuva je bilo mnogo mnogo teško - rekao je Marinković.

Jedno od pitanja navijača bilo je i ko mu je idol.

 - Nemam posebnog idola, ali ako treba da se opredelim onda je to Kobi Brajant. Njemu se divim od kako sam počeo da se zanimam za košarku - rekao je Marinković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading