ČOVIĆ: Pregovaramo sa Evroligom oko A licence

Autor:

Sport

12.01.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde, otkrio je gostujući na Radio Televiziji Srbije da crveno-beli pregovaraju sa Evroligom oko dobijanja A licence.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nebojša Čović

Srpski i regionalni šampion ostvaruje sjajne rezultate poslednjih nekoliko godina u elitnom takmičenju, pa postoji realna mogućnost da dobije trajni ugovor o učešću u najkvalitetnijem kontinentalnom šampionatu.

Pre svega zbog spomenutih rezultata, ali i činjenice da prvi čovek EL Đordi Bartomeu želi da proširi broj kluba učesnika sa 16 na 18, a možda i na čak 20. 

 
RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Zvezde

- Pregovaramo sa Evroligom oko dobijanja A licence i nećemo više da pevamo... Nismo imali problema oko toga, čak sam i sa Đordijem gledao meč u Beogradu i bilo mi je malo neprijatno. To je još jedan sepcifikum Zvezde - rekao je Čović na pitanje da li Bartomeuu smeta "tradicionalno" zviždane himni od strane zvezdaša pred početak svakog susreta na domaćem parketu. 

On je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Pionir u nedelju (19.00), kada Crvenoj zvezdi u goste bude došla Cedevita u derbiju 14. kola ABA lige.

- Protiv Cedevite nas čeka jako važna utakmica. ABA je naš prioritet i u ovoj kao i u prethodnim sezonama, zato i apelujem na navijače da dođu u što većem broju da okončamo tu utakmicu kako smo planirali. Prati nas peh i u prvom delu sezone smo igrali u petak (protiv Žalgirisa), pa u nedelju derbi protiv Budućnosti. Sad opet imamo to ponavljanje, ali ušli smo u neki kontinuitet, privikli smo se. Ekipa raste, mada će tu biti i uspona i padova - istakao je Čović.

U međuvremenu, Evroliga je kaznila crveno-bele sa 15.000 evra zbog neredovnog isplaćivanja zarada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading