POTPUNI PREOKRET: Nik Kalates IPAK u Partizanu!?

Autor:

Sport

05.08.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za grobare.

POTPUNI PREOKRET: Nik Kalates IPAK u Partizanu!?

Foto: Starsport

Panterov šut preko Kalatesa

Iako je najavljeno da je posao gotov i da je Nik Kalates izabrao da karijeru nastavi u Olimpiji iz Milana, situacija se izgleda preokrenula te je sada Grk najbliži Partizanu.

 

 

Kako prenose specijalizovani košarkaški portali, Olimpija Milano ima čvrst ugovor sa Kevinom Pangosom, tako da im ne treba Kalates.

Dolazak Raula Neta u redove Fenerbahčea i definitivo znači rastanak sa Nikom, a ovu priliku je najbliži da iskoristi Partizan.

Iskusni Grk je neko kome ne nedostaje iskustva, fenomenalan je u organizaciji, ume da podeli pas, a dokazani je šampion. Njegova uloga bi bila da "hrani" loptama Kevina Pantera i Džejmsa Nanelija, kao i da organizuje napad i sačuva loptu. Kalates ima kvalitet da i bez postignutih poena bude jedan od najboljih na terenu, tako da ne treba gledati njegov učinak strogo kroz statističke parametre. Visok je Nik za plejmejkera, tako da bi mogao i da kreira sa niskog posta protiv nižih plejmejkera, što je Željko Obradović više puta koristio napadajući na taj način preko Dantea Egzuma. Ima naravno Kalates i svojih mana, a to je prvenstveno šut koji nije konstantan, a i brzina nogu u pojedinim situacijama.

Prošle sezone u Evroligi prosečno je beležio 8 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

05.08.2023 16:33

Taj bezvredni i matori Kalates nam baš i nije trebao. Ni za odbranu ni za napad!