"DETONACIJA" U PRESTONICI: Veliko pojačanje - STIGAO Raul Neto!

Autor:

Sport

05.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski plejmejker stavio paraf na ugovor.

"DETONACIJA" U PRESTONICI: Veliko pojačanje - STIGAO Raul Neto!

Foto: Starsport

Raul Neto, košarkaš koji je prethodnih osam godina proveo u NBA ligi, vratio se u Evropu i od naredne sezone će nositi dres turskog Fenerbahčea.

Brazilac je bio jedan od igrača o kojima se najviše pisalo prethodnih nedelja, a postojale su indicije da se za njega interesuje i Partizan. Ipak, crno-beli su izvisili za još jednog igrača, pošto će Neto naredne sezone nastupati u istanbulskom Fenerbahčeu.

Neto je stigao posle osam sezona u NBA ligi. Tamo se najduže zadržao u Juti za koju je igrao od 2015. do 2019. godine, a nakon toga je nosio dres i Filadelfije, Vašingtona i Klivlenda.

Nema sumnje da će Neto biti jedna od glavnih uzdanica ekipe Dimitrisa Itudisa u narednoj sezoni, a jasno je da će Fener napasti plasman na fajnal-for u godini koja predstoji.

Turski klub je ovog leta doveo i Jama Madara iz Partizana na poziciji broj jedan. Osim njih, Fner je doveo i Sertača Šanlija iz Barselone, Jorgosa Papajanisa iz Panatinaikosa, odnosno Nejta Sestinu iz Turk Telekoma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading