KOŠARKAŠI ZVEZDE SLOŽNI: Ekipa je pobedila: Tim je pun ratnika!

Sport

02.03.2018

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti izjavio je da su crveno-beli trijumfom protiv Unikahe ostvarili veoma bitnu pobedu iz više razloga.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde su stigli do 10. pobede u Evroligi

Crveno-beli su slavili 80:76 u 24. kolu Evrolige.

- Izuzetno bitna pobeda za nas. Iz više razloga. Bili smo vec pribijeni uz zid i ponovo smo pokazali karakter. To je pravi tim. Borićemo se za što više pobeda, a i čeka nas bitan deo sezone u ostalim takmičenjina - rekao je Ročesti, koji je bio najefikasniji u ekipi Crvene zvezde sa 21 poenom.

On je dodao da Zvezda mora da pobeđuje i u narednim utakmicama.

Ovo je samo jedna utakmica, moraćemo da budemo još bolji. Ova pobeda nam neće pomoći da pobedimo u sledećoj. Pojedinac se istakne zahvaljujući timu, a protiv Malage je ceo tim izgledao dobro. Imao sam mnogo samopouzdanja, kao i cela ekipe i to je rezultiralo pobedom. Prošlost nam neće pomoći da dobijemo naredne utakmice. Moraćemo odmah da se okrenemo pripremi za narednu i pokušamo da pobedimo Igokeu u ABA ligi jer želimo da to takmičenje završimo na prvom mestu - istakao je Ročesti i još jednom pohvalio navijače Zvezde.

Milko Bjelica je rekao da je protiv Unikahe ostvarena važna pobeda.

- Posle dva ubedljiva poraza nam je mnogo bilo bitno da se vratimo na pobednički kolosek, a svi igrači u prepoznatljiv ritam pre kupa. Malaga je izvanredna ekipa i pobeda nad njima u bilo kom trenutku je velika stvar. Igračka forma zavisi od mnogo stvari, pa tako i moja. Mnogo toga treba da se složi da bi to izgledalo kako treba. Srećom, u drugom poluvremenu je to izgledalo dobro i prezadovoljan sam, pre svega zbog toga što sam učestvovao u pobedi - dodao je Bjelica i istakao da crveno-beli neće odustati od borbe za plej-of Evrolige.

Džejms Feldin se uspešno borio sa igračima Unikahe.

- Karakter je pobedio. Imali smo težak period iza sebe, ali mislim da smo iz svega izašli jači. Tim je pun ratnika i nećemo prestajati da se borimo - rekao je Feldin.

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati ekipi Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading