CRNO-BELI SE OGLASILI! Partizan izjavio saučešće Zeku Ledeju zbog smrti oca!

Autor:

Sport

16.03.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš doživeo porodičnu tragediju.

CRNO-BELI SE OGLASILI! Partizan izjavio saučešće Zeku Ledeju zbog smrti oca!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je uputio saučešće svom igraču Zeku Ledeju, koji je ove večeri ostao bez oca koji je preminuo.

Zek Ledej je odmah nakon utakmice sa Barselonom otputovao za SAD, kako bi proveo poslednje sate sa svojim ocem, koji je izgubio životnu bitku, a vest o njegovoj smrti je došla tokom meča crno-belih i FMP Železnika u Areni, koju su izabranici Željka Obradovića dobili rezultatom 88:57.

Tim povodom se oglasio i klub iz Humske.

- Tokom večerašnje utakmice primili smo inofmraciju da je danas u Americi preminuo Riki Vinsent Ledej, otac našeg košarkaša Zeka Ledeja. Porodici Ledej i našem Zeku, upućujemo najiskrenije saučešće - napisali su uz sliku Rikija Vinsenta Ledeja.

 

 

Podsetimo, Amerikanac je odmah posle tragičnog događaja koji ga je zadesio, na društvenim mrežama napisao sledeću oproštajnu poruku:

- Volim te tata, nema više bola i patnje - napisao je košarkaš crno-belih, uz sliku svog oca.

Izvesno je da navijači Partizana neće gledati sigurno Zeka Ledeja u narednom meču protiv Baskonije, u duplom kolu Evrolige, a ostaje pitanje da li će biti na raspolaganju treneru Obradoviću za dolazak aktuelnog evropskog šampiona madridskog Reala, koji se igra takođe pred grobarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading