BARSELONA PALA POSLE PARTIZANA: Katalonci doživeli ŠOK na domaćen terenu!

Autor:

Sport

17.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija u košarkaškoj ligi Španije.

BARSELONA PALA POSLE PARTIZANA: Katalonci doživeli ŠOK na domaćen terenu!

Foto: printscreen twitter

Košarkaši Barselone doživeli su iznenađujući poraz na svom terenu od ekipe Breogana, za koji nastupa srpski košarkaš Stefan Momirov u okviru Endesa lige.

Ovaj poraz dolazi samo nekoliko dana nakon ubedljive pobede Barselone nad Partizanom u Evroligi.

Breogan je odigrao jednu od najboljih utakmica u poslednjih nekoliko godina, što je rezultiralo njihovom prvom pobedom u istoriji protiv Barselone. Ovo je zaista bila epska senzacija koja će se pamtiti.

 

 

 


Uzbudljiv finiš obeležio je ovu utakmicu, a odlučujući trenuci su bili neverovatno napeti. Meklemor je postigao koš uz faul za Breogan, što su se ispostavili kao poslednji poeni na meču.

 

 

 

Nakon toga, Barselona je izgubila posed lopte, a Kintela je imao priliku da sve reši, ali je promašio. Barselona je izgubila još jedan posed, ostavljajući sve nade u trijumf.

Serđi Garsija se istakao sa 23 poena i pet asistencija za Breogan, dok je u Barseloni najbolji bio Vili Ernangomez sa 20 poena i devet skokova.

Ova utakmica je definitivno pokazala da se u košarci nikada ne treba unapred otpisati tim, jer se uvek može desiti nešto neočekivano.


Ovo je bio čak deveti poraz Barselone u španskoj ligi, dok je Breoganu ova pobeda donela sedmu pobedu i izlazak iz zone ispadanja.

Ova sezona je definitivno puna iznenađenja i neizvesnosti, a košarkaški navijači širom sveta imaju priliku da uživaju u neizvesnim i uzbudljivim utakmicama.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
миле

18.03.2024 07:55

svi se dokazuju protiv Partizana al nema veze vidimo se na F4