ALIMPIJEVIĆ: Ne preti se Realu, ali da se časno oprostimo od Evrolige

Autor:

Sport

29.03.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, bez obzira što je u ponedeljak čeka "majstorica" protiv Mornara u polufinalu ABA lige, u duel sa madridskim Realom u Evroligi ulazi bez kalkulisanja

RepublikaFoto: Mornar/Media Pro
Košarkaši Crvene zvezde

Za poslednji meč u Beogradu ove sezone u elitnom takmičenju crveno-beli biće bez povređenog centra Pera Antića i prema rečima Alimpijevića za sada nije poznato koliko dugo će odsustvovati.

- Protiv Reala zatvaramo sezonu u Evroligi pred našim navijačima. U obavezi samo da se časno i dostojanstveno oprostimo od dobre sezone u kojoj je ostvareno velikih 11 pobeda. Pokušaćemo da protiv Reala popravimo skor, iako igramo sa timom kome se ne preti - rekao je Alimpijević na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

 

Alimpijević veruje da će Real imati dodatan motiv da se revanšira prvaku Srbije i Jadrana za poraz u Madridu u prvom delu sezone.

- Uz poraz od nas, Real juri što bolju poziciju pred plej-of Evrolige i biće jako motivisan. Moraćemo da budemo na mnogo višem nivou nego na poslednjem meču, kako ratnički, tako i energetski. Igraćemo kao i do sada, bez kalkulisanja, iako je protivnik Real - poručio je Alimpijević.
 

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Ujedno, spekulacije iz Izraela da Tejlor Ročesti prelazi u Hapoel iz Jerusalima nazvao je "potpunom neistinom".

- Pogrešna informacija stigla je u pogrešnom trenutku, može da utiče na tim, iako se trudimo da ne bude tako. Sigurno je da klub radi pametnu sportsku i finansijsku politiku - zaključio je Alimpijević.

Utakmica 29. kola Evrolige između Crvene zvezde i Reala igraće se u petak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading