OBRADOVIĆ POLUDEO NA SUDIJE: Isključen zbog ŽUSTRIH prigovora!

Autor:

Sport

18.03.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se suzdrži.

OBRADOVIĆ POLUDEO NA SUDIJE: Isključen zbog ŽUSTRIH prigovora!

Foto: star sport

Strazbur je juče eliminisao Monako u polufinalu Kupa Francuske sa 93:89 i tako priredio pravu senzaciju.

Strazbur je kontrolisao rezultat od početka do kraja utakmice, razlika je išla čak i do plus 18, ali su “Kneževi” dobili četvrtu četvrtinu sa 29:15 i tako smanjili zaostatak na svega dva poseda, međutim, vreme im jednostavno nije bilo saveznik kako bi se uradilo nešto više. Utakmicu je obeležilo i isključenje trenera Monaka, Saše Obradovića.

Naime, srpski stručnjak, pri zaostatku od 14 poena u trećoj četvrtini, nije mogao da podnese dešavanja na terenu i to što je njegova ekipa bila u inferiornom položaju, pa je sav bes iskalio na sudije.

 

 

Glasno je negodovao i gestikulirao arbitrima da zbog određene situacije nije bio zadovoljan, ali je u tome preterao pa su oni bili primorani da ga isključe sa utakmice.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Pol Lakom sa 30 poena, dok se kod Monaka istakao svemogući Majk Džejms sa 27, koliko je postigao i Eli Okobo.

Za trofej će se boriti pomenuti pobednik i Dižon 27. marta (16.45 časova).

Podsetimo, Monako je u Evroligi trenutno treći, a tokom ove sedmice očekuje ih važno duplo kolo u kom će dva puta biti domaćini - protiv Milana i Valensije, a ovi dueli su od izuzetne važnosti i za goste koji dolaze u Kneževinu, pošto se oni grčevito bore za plasman u plej-in.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading