BAVARCI PRONAŠLI ZAMENU SALETU: Dobro poznato lice preuzima Bajern?

Autor:

Sport

29.03.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Aleksandar Đorđević platio je ceh zbog nekoliko vezanih poraza na klupi Bajerna, a njegovo mesto mogao bi da zauzme bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić!

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić se i ranije dovodio u vezu sa drugim klubovima

Podsetimo, Radonjić je od prošlog leta bez posla kada je napustio klupu Crvene zvezde. Iako se nekoliko puta u medijima povezivao sa raznim klubovima, crnogorski trener je ostao na "stand-by" aranžmanu gotovo celu sezonu.

Baš zato što je nekoliko puta povezivan sa raznim klubovima ovu vest treba uzeti sa dozom rezerve, pošto nije sigurno da li je Bajern zaista ponudio mesto trenera Radonjiću.

Ono što bi bio plus u eventualnoj saradnji Bajerna i Radonjića, jeste što za Bavarce igraju Stefan Jović i Majk Cirbes, sa kojima je imao uspešnu saradnju u Zvezdi, a pored njih tu su još i Milan Mačvan i Vladimir Lučić, koje takođe poznaje iz tabora Partizana.

Bajern, navodno, neće žuriti sa izborom trenera jer to verovatno neće biti samo vršilac dužnosti koji će privesti sezonu kraju, već će odmah biti angažovano dugoročno rešenje. Osim ukoliko svi potencijalni kandidati odbiju ovu nezahvalnu ulogu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading