MILOŠ TEODOSIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo zašto ne može da pomogne Zvezdi protiv Reala!

Autor:

Sport

28.03.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma veliki peh za crveno-bele.

MILOŠ TEODOSIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo zašto ne može da pomogne Zvezdi protiv Reala!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u petak od 20.30 časova Real Madridu u okviru 32. kola Evrolige. Iako ova utakmica nema rezultatski značaj (kub sa Malog Kalemegdana je već uveliko bez šansi za plej-in; Real je osigurao prvo mesto), izabranici Janisa Sferopulosa pokušaće da izađu na teren puni motivacjie i odnesu pobedu koja mnogo znači izvan tabele. 

Ipak, moraće da napdanu aktuelne šampione Starog kontinenta bez najvažnijeg šrafa u igri, MIloša Teodosića. Iskusni plejmejker u poslednje vreme muči muku sa povredama, ali ovaj put, peh na terenu nije razlog odsustva. 

Kako navode na Malom Kalemegdanu, Teo je ostao zbog mučnine i nelagodnosti. Kao rezultat simptoma, Miloš je završio u bolnici, ali srećom, ništa ozbiljnije nije bilo u pitanju.  

- Naš plejmejker je tokom poslednjeg trening pred put ekipe u Madrid u četvrtak, osetio nelagodnost i mučninu, pa je nakon preventivnih pregleda u bolnici, koji su utvrdili da se ne radi o ozbiljnijem problemu, odlučeno da iz predostrožnosti ostane u Beogradu. Prema planu, naš plejmejker će biti spreman za narednu utakmicu koja je na programu u ponedeljak  -stoji u saopštenju Crvene zvezde. 

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Kako se pokazalo mesecima unazad, Teodosić je okosnica ove ekipe. Bez njega, ne postoji koherentnos u igri, a redovi su prilično nepovezani. Svako njegovo prisustvo ojačavalo je crveo-bele, ali Miloš ima skoro 37 godina, i ne može igrati iscrpljujuće minuta kao nekada. 

U svakom slučaju to ne menja činjenicu da je pobeda imperativ, što je istakao i stručnjak tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos. 

- Ovo je jedan od najtežih mečeva jer igramo protiv prvog na tabeli. Oni su aktuelni šampioni i glavni favoriti za osvajanje i ove sezone. Imamo tešku misiju ali borićemo se. Znamo na koje igrače možemo da računamo i idemo tamo da damo sve od sebe. Moramo da igramo dobru odbranu. Ako dozvolite Realu dobar ofanzivni ritam i da postiže mnogo poena, onda će nam biti teško - rekao je Sferopulos uoči puta za Madrid.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading