LETI, LETI, LETI DŽOKER! DELIRIJUM U DVORANI: Pogledajte kako je Jokić brutalno zakucao pored Lebrona! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver vodi u četvrtfinalnoj seriji.

LETI, LETI, LETI DŽOKER! DELIRIJUM U DVORANI: Pogledajte kako je Jokić brutalno zakucao pored Lebrona! (VIDEO)

Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ponovo pokazao i dokazao da je najbolji košarkaš trenutno u NBA ligi predvodeći svoje Denver Nagetse do pobede nad Los Anđeles Lejkersima i vođstva u četvrtfinalnoj seriji Zapada (114:103). Džoker je postigao 32 poena, uhvatio 12 skokova i ostvario sedam asistencija, što je još jednom potvrdilo njegovu ključnu ulogu u timu.

Nikola je uspeo da upiše i jedan od najatraktivnijih poena koji je oduševio publiku. U samom finišu meča viđeno je njegovo spektakularno zakucavanje, nakon kontre Nagetsa. Ono što je posebno impresioniralo publiku jeste činjenica da je Jokić uspeo da zakuca uprkos tome što ga je pokušao zaustaviti Lebron Džejms, a što je izazvalo delirijum u dvorani.

 

 

Lebron Džejms je na poluvremenu imao 19 poena i bio je ključni igrač Los Anđeles Lejkersa. Međutim, u drugom poluvremenu Eron Gordon je preuzeo kontrolu nad situacijom i uspeo da zaustavi Džejmsa, koji je do kraja meča postigao samo još osam poena. Ovo je imalo veliki uticaj na konačan rezultat utakmice.

Denver Nagetsi ostvarili devetu uzastopnu pobedu nad Los Anđeles Lejkersima i vode sa 1:0 u seriji. Osim Somborca, Džamal Marej takođe se istakao sa 22 poena, šest skokova i deset asistencija, dok je Majkl Porter Džunior doprineo sa 19 poena i osam skokova.

Naredni meč u "Bol Areni" na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 04.00 po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading