Zvezda završava misiju u Evroligi: Kažeš CSKA, a misliš Budućnost

Autor:

Sport

04.04.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde se u Moskvi protiv ekipa CSKA opraštaju od Evrolige (četvrtak 19.00). Crveno-belima ovaj meč poslužiće kao priprema za finale ABA lige i seriju protiv Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport

- Na zatvaranju ovogodišnje Evrolige, igramo protiv ekipe koja je najozbiljniji kandidat za osvajanje ovog takmičenja. Moskovska ekipa je napravljena sa jednim ciljem, da osvoji ovo takmičenje. Imali su najkonstantniju formu tokom sezone, sa najmanje padove, bez nekih oscilacija i teških poraza.
Nama ova utakmica dolazi pred najvažnije mečeve u sezoni, finale ABA lige, i pokušaćemo da je iskoristimo na najbolji način - rekao je trener Dušan Alimpijević.

On ima želju da se njegova ekipa pokaže u dobrom svetlu.

- Da odigramo jaku dobru čvrstu utakmicu, da održimo ovaj tonus protiv izuzetno snažnog protivnika koji igra sa puno kontakta. Imamo mogućnost i da probamo neke stvari koje će nam biti potrebne za finale ABA lige, ali ne zanemarujući rezultat i želju da se pokažemo na pravi način u Moskvi. Želimo da održimo kontinuitet dobrih patija iz ovog perioda zbog onoga što sledi - istakao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading