REVOLUCIJA U KOŠARCI: Makabi će od sledeće sezone imati dva tima!?

Autor:

Sport

08.04.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makabi iz Tel Aviva odlučio se za velike promene... Tim iz Izraela će od naredne sezone imati dva tima!

RepublikaFoto: twitter.com/MaccabitlvBC

Posle serije očajnih rezultata, Makabi je rešio da promeni sve iz korena. Od naredne godine ovaj klub će imati dva sastava sa dva stručna štaba koja će igrati različita takmičenja. Jedan za Ervoligu, drugi za domaće prvenstvo.

 

- Makabi će imati dva rostera od sezone 2018/2019 pa nadalje. Jedan će se takmičiti u domaćem šampionatu, a drugi u Evroligi. Svaki roster će imati svoj stručni štab. Zbog restrikcija u domaćem šampionatu kao klub smo došli do zaključka da je bilo skoro nemoguće da se borimo na oba fronta sa istim timom. Ne možemo da se borimo kao bokser kome su ruke vezane. Zato smo našli rešenje koje će prevazići domaća ograničenja za koja očekujemo da ostanu na ovaj ili onaj način - piše u saopštenju kluba.

Ovaj potez Makabija može se nazvati revolucijom, a "Ponos Izraela" moraće dobrano da zavuče ruku u džep, jer imati dva tima sigurno da će koštati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading