BORBA DO KRAJA Zvezda ne odustaje od Evrolige!

Autor:

Sport

16.04.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde i sledeće sezone u Evroligi? Posle poraza u finalu ABA lige od ekipe Budućnosti crveno-beli su ostali bez mesta u elitnom takmičenju, ipak, tinja nada da će Zvezda nastipiti sa najboljim timovima Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
RepublikaFoto: Starsport

- Nebojša Čović će pokušati da ubedi čelnike Evrolige da je i za samo takmičenje bolje da Crvena zvezda igra Evroligu nego da to bude Budućnost. I Evroligi se mnogo više isplati da je igra Crvena zvezda, tim koji već pet godina igra ozbiljnu ulogu i poseduje dve ozbiljne hale, “Pionir” i “Štark arenu”, koje imaju sve uslove za to takmičenje - rekao je za “Infomer” neimenovani izvor blizak Crvenoj zvezdi.

Pored toga, Srbija i Beograd su daleko veće tržište.

- Verovatno je i čelnicima Evrolige jasno da je bolje da se mečevi igraju u Beogradu nego u Podgorici. Uostalom, Crna Gora ima jedva nešto više od 600.000 stanovnika, tri puta manje nego Beograd sam. Jasno je da je tržišno gledano za Evroligu bolje da igra Zvezda nego Budućnost. 

Ipak, u Budućnosti ne misle ovako i najavili su da će sigurno sledeće sezone biti deo elitnog takmičenja. Šta će dalje biti, pokazaće vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading