Bio je mrtav za njega, a sada ga veliča: GAZDA PAO-A HVALI OBRADOVIĆA!

Autor:

Sport

08.05.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Panatinaikos Dimitris Janakopulos nedavno je izjavljivao da je trener Fenerbahčea Željko Obradović za njega "mrtav čovek", a sada se izuzetno pohvalno izrazio o srpskom treneru.

RepublikaFoto: instagram.com/dpg7000
Janakopulos sad hvali Obradovića

Kontroverzni predsednik PAO-a je za grčki radio "Sport 24" analizirao ukratko šanse svih timova na "Fajnal-foru" u Beogradu od 18. do 20. maja. Titulu će braniti Željkov Fenerbahče, a pored tima iz Istanbula učestvovaće još Žalgiris, Real i CSKA iz Moskve.

- Žalgiris je pružio ogroman napor i sigurno je da mogu do samog kraja. Fenerbahče ima najboljeg trenera u Evropi, CSKA ogroman budžet i Dimitrisa Itudisa, a Real Madrid je najtrofejniji klub na svetu - istakao je Janakopulos. 

On je nedavno govorio kako je Obradović "za njega mrtav" nakon odlaska iz redova "zelenih" u Fenerbahče, a sada je opet iskoristio priliku da prozove Evroligu i njenog prvog čoveka Đordija Bertomeua.

- Nadam se da ćemo gledati zanimljiv Fajnal for i da će najbolji tim pobediti. Mi smo morali da dobijemo obe utakmice u OAKA Areni, ali nismo uspeli u tome. Ipak, ja i dalje verujem da nam je bilo mesto u Beogradu, da nije bilo nekih iza kulisnih radnji, van parketa - zaključio je Janakopulos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading