Košarkaši Partizana jasni: Kreće napad na trofeje!

Autor:

Sport

13.08.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana odradili su prvi trening pred novu sezonu. U Beograd su stigla i pojačanja koja znaju gde su došla i šta ih čeka. Među njima su između ostalih i Dok Lendejld koji ima velike ambicije u narednoj takmičarskoj godini.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović
Bondža Si stigao na pripreme

Atmosferu među crno-belima mogao je da osetio australijski centar Dok Lendejl, koji je stigao pre dva dana u Beograd.


- Nisam imao mnogo vremena da upoznam ekipu, ali zasad sve deluje u redu. Imaću vremena da se uklopim. Partizan je sjajna prilika za menem, klub ima pobednički mentalitet i „lude“ navijače. Čuo sam da su najbolji na svetu - uzbuđen je Lendejl.

Priznao je i sam da je imao opciju za odlazak u NBA ligu, ali je izabrao da do SAD-a stigne zaobilaznim putem.


- Znam koliko Partizan ima dobar program za razvoj mladih igrača. Dovoljno mi je da vidim Najdžela Vilijamsa Gosa iz prošle sezone ili kako je ovde prošao moj zemljak Aleks Marić. Za početak je potrebno da se dobro spremimo, gledaćemo da pobeđujemo svaku utakmicu -  dodao je Australijanac.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Poput Lendejla, pozitivnu energiju na premijernom treningu širio je i Amerikanac Markus Pejdž, diplomac čuvenog univerziteta Severna Karolina.


- Izuzetno sam uzbuđen što sam u Partizanu. Verujem da nas čeka dobra sezona, da ćemo biti konkurentni u svim takmičenajima. I dalje učim o klubu, ali mi je poznato da je izbacio mnogo NBA igrača, čuo sam kakve navijače ima i kakav je rivalitet sa Crvenom zvezdom - informisao se novi plej Parnog valjka.

Svestan je težine dresa koji je obukao.


- S obzirom da sam igrao za jedan od najvećih koledža u Americi, verujem da ću se snaći. Tamo sam bio u sličnoj situaciji, uvek se očekivale pobede, tako da mi to neće predstavljati problem - dopunio je Markus Pejdž.

Bondža Si je posle osvajanja Kupa Srbije produžio ugovor sa Partizanom, pa motivisan kreće u drugu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana


- Dobro sam se odmorio, spreman sam za ono što nas čeka. Prijalo mi je što sam tokom pauze bio sa prodicom, ali mi je nedostajala košarka. Drago mi je što sam ovde“, rekao je Si, koji će prvi put u karijeri sarađivati sa kondicionim trenerom Krdžalićem koji važi za „čvrsti ruku“. „Ne znam kakva je reputacija novom treneru, ali štagod da nam je spremio, svestan sam da moramo sve da prođemo kako bismo spremeno dočekali početak sezone. Ambicije u Partizanu su uvek velike. Rano je da pričamo o dometima, ali ćemo gledati da pobeđujemo u svim mečevima - rekao je Si.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading