ODLIČNA vest za Zvezdaše koji vole košarku!

Autor:

Sport

01.10.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji Crvene zvezde i košarke će moći do polovine oktobra da nabave sezonske ulaznice pošto je klub odlučio da produži rok za kupovinu istih.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Gotovo 4.000 navijača pozdravilo je crveno-bele košarkaše na otvaranju sezone u dvorani "Aleksandar Nikolić". Crvena zvezda mts je zabeležila i prvi trijumf u novoj sezoni protiv Cibone, a već u utorak započinje takmičenje u Evrokupu protiv sastava Ulma.

Zbog velikog interesovanja Zvezdaša, KK Crvena zvezda mts doneo je odluku da se prodaja sezonskih ulaznica nastavi i u oktobru te će trajati sve do polovine meseca.

Podsećamo da crveno-bele očekuje još gotovo 40 utakmica u narednoj sezoni te je suvišno govoriti da se sezonske ulaznice isplate. Takođe, kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete funkcionisanju voljenog kluba i olakšavate da šampionski sistem Crvene zvezde nastavi nesmetano da funkcioniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading