CIRBES PRED ULM: Prva utakmica jako bitna!

Autor:

Sport

01.10.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ovog utorka započinju takmičenje u Evrokupu, a prvi rival biće im nemački Ulm. Ko ih bolje poznaje nego Nemac i povratnik u redove šampiona Srbije - Majk Cirbes.

RepublikaFoto: Starsport
Majk Cirbes

Reprezentativac koji je prošle sezone branio boje Bajerna dobro zna šta crveno-bele čeka na početku avanture u Evropi.

- Imaju veoma dobru fizicko pripremljenu ekipu, atletski sposobnu, na nama je samo da odigramo što najbolje umemo i rezultat neće izostati. Ekipa je sastavljena od veoma kvalitetnih igrača, vrlo su atletski dominantna ekipa. Ne smemo da im dozvolimo da se rastrče po terenu, njihovi centri su vrlo dominatni pod košem, ako njih zaustavimo, pobedićemo - kaže Cirbes.

Ovo će Zvezdi biti prva utakmica ove sezone u Evrokupu, svestan je i Nemac važnosti meča, kao i same premijere pred domaćom publikom u drugom po jačini takmičenju na "Starom kontinentu".

- Veoma je bitna prva utakmica, podjednako je važno da što bolje počnemo ovo tamičenje, svakako će nam biti lakše ako započnemo pobedom. Takmičenje je veoma teško, mozda čak sličnog kvaliteta kao Evroliga. Kažem, samo da se se fokusiramo na našu igru i mislim da nećemo imati problema - zaključio je centar crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading