"JA SAM SRBIN, BEOGRAĐANIN I PARTIZANOVAC": Poznati trener ima druge ponude, ali čeka poziv crno-belih!

Autor:

Sport

30.10.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji asistent Duška Vujoševića na klupi Partizana, Aleksandar Kesar, spreman je da napusti Kinu i preseli se u Beograd. Kako je i sam rekao, nada se pozivu Partizana.

RepublikaFoto: youtube.com/Arena sport TV
Aleksandar Kesar

Četrdesetšestogodišnji Kesar je u izjavi za "Sport klub" potvrdio da postoji interesovanje kluba iz Humske, koji još nije rešio pitanje trenera posle rastanka sa Nenadom Čankom.

- Tačno je da imam ponudu iz Kine, i to ne samo od jednog kluba, ali je isto tako tačno da se povela priča i oko Partizana koji je moj klub. Želim da sačekam da li će se pojaviti ponuda Partizana. To je za mene u ovom trenutku primarno - rekao je Kesar za Sport klub i nastavio:

- Bez obzira na to kakve ponude dobijam iz Kine, ako mogu da pomognem Partizanu, jednostavno, nema razmišljanja nego to da se uradi. Ja sam Srbin, Beograđanin i veliki partizanovac. Kada je Partizan u pitanju ne mogu da razmišljam rezonski, već samo srcem. Zato sam odlučio da sačekam do kraja pa tek onda pregovaram sa ostalim klubovima.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Kesar je od 2002. do 2007. bio u stručnom štabu Partizana, potom je vodio Megu, ruski Ural i Azovmaš, a kao pomoćnik Dušanu Ivkoviću sa Olimpijakosom (2010-12) osvojio je Evroligu. Bio je trener univerzitetske reprezentacije i godinama u stručnom štabu seniorskog tima Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading