TRINKIJERI LUD ZA SRPSKIM IGRAČIMA!

Autor:

Sport

31.10.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao na iglama sedeli su juče u Partizanu! Iskusni italijanski trener Andrea Trinkijeri (50) trebalo je do sinoć da da odgovor da li će preuzeti crno-bele posle ostavke Nenada Čanka. On se u ponedeljak uveče sastao sa predsednikom kluba iz Humske Ostojom Mijailovićem, popili su kafu, a onda se Trinkijeri vratio kući u Milano da razmisli i da se konsultuje sa porodicom.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

JASAN RIZIK

- Njemu je jasno predočeno sa kakvim rizikom bi preuzeo Partizan, koji ima pet vezanih poraza u svim takmičenjima. Upoznat je sa finansijskom situacijom, odnosno šta bi se od njega očekivalo za godišnju platu između 800 i 900 hiljada evra. Prezentovane su mu ambicije kluba, na kakav tim može da računa sada i u budućnosti. Nakon toga, Trinkijeri je odleteo za Italiju da "podvuče crtu" i da u luksuzu doma od 200 kvadrata u centru "grada mode" vrednom dva miliona evra preseče u dogovoru sa najbližima - kaže naš izvor iz redova srpskog vicešampiona.

HRVATSKI CRNOGORAC

Ono što Partizanu svakako ide u prilog je Trinkijerijeva povezanost sa našim narodom. Tečno govori naš jezik jer mu je majka Hrvatica, a baba Crnogorka. Veoma ceni srpsku košarku, koju posmatra kroz selektora Aleksandra Đorđevića i predsednika KSS Predraga Danilovića. Međutim, Andrea veoma poštuje i Crvenu zvezdu, koja će mu biti najljući rival ako sedne na klupu Partizana. Kad god je prethodnih sezona igrao protiv nje u Evroligi sa Bambergom, izražavao je veliki respekt.

- Zvezdina igra mi se veoma sviđa. Uz Fenerbahče igraju daleko najbolju odbranu, timski su sjajni. Biće teško svakom ko na njih naleti - govorio je Trinkijeri prošle sezone na tečnom srpskom o crveno-belima, a sigurno će biti još impresija ako se preuzme Partizan.

Matović na klupi, Zagorac se vraća

RepublikaFoto: Starsport

Dok čekaju novog šefa stručnog štaba, ulogu trenera preuzeo je Čankov pomoćnik Aleksandar Matović. On će večeras (18.00, Sport klub 1) voditi ekipu na gostovanju Turk Telekomu u petom kolu Evrokupa. U tim se vraća oporavljeni Rade Zagorac, a debitovaće Entoni Braun u nameri da se prekine crna serija od pet vezanih poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading