TRINKIJERI PROBUDIO PARTIZAN: Crno-beli srušili nepobedivu Megu za kraj crnog niza!

Autor:

Sport

03.11.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Trinkijeri je probudio Partizan! Posle šest vezanih poraza, novi trener tima iz Humske doneo je pobedu na debiju. U šestom kolu ABA liga crno-beli su bili bolji od ekipe Mega Bemaksa u gostima - 81:74!

RepublikaFoto: Starsport

Niz od šest vezanih poraza u oba takmičenja je konačno prekinut! Posle samo jednog treninga Italijan je vodio utakmicu i uspeo je da prodrma tim. Od starta su crno-beli delovali bolje nego na prethodnim mečevima. 

RepublikaFoto: Starsport

U većem delu susreta imali su 10 i više poena prednosti. Pogađao je Marinković, a i ovoga puta se videlo koliko je Rade Zagorac značajan za tim iz Humske. Kapiten Novica Veličković nije bio u timu, dok su poslednja pojačanja Stefan Janković i Entoni Braun podbacili. Mega je napravila veliku seriju u četvrtoj deonici, ali je Partizan uspeo da se odbrani.

Najbolji u redovima Partizana bili su Marinković i Zagorac sa po 17 poena, dok je domaće predvodio Bitadze (28 poena). Kada je bilo važno pogađao je Si (tri trojke).  Upravo je Francuz bio meč viner na ovom susretu.

Partizan je odigrao dobar meč protiv ekipe koja do sada nije imala poraz na Jadranu. Bilo je uspona i padova, ali sada se lakše diše.

Novi trener debitovao je pobedom, a sada ga očekuje izazov duel u Evrokupu sa Trentom koji bi morao da dobije ako želi dalje u ovom takmičenju. Već posle prve utakmice je jasno da će Trinkijeri biti miljenik navijača Partizana. Dočekan je velikim ovacijama u "Pinkiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading