Jasno i glasno: Želimo na završni turnir Lige nacija!

Autor:

Sport

19.06.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaški reprezentativci Srbije rekli su da ekipa igra sve bolje i da zaslužuje plasman na završni turnir Lige nacija, ali da mora da ide korak po korak.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkaši Srbije

- Možemo biti veoma zadovoljni, ekipa igra sve bolje. Sledi jedan od jačih vikenda i moramo veoma ozbiljno da pristupimo predstojećim utakmicama. Na nama je da se potrudimo jer ovi momci zaslužuju plasman na završni turnir, pokazali su da mogu da iznesu prilično veliki teret - rekao je Dražen Luburić u Milanu.

Luburić i Nikola Jovović su se pridružili timu za predstojeće utakmice četvrtog vikenda Lige nacija koji će se igrati u Milanu.

- Odmorili smo se od puta i teških utakmica u Portugalu. Imamo mladu ekipu, željnu dokazivanja. Biće veoma teško u Milanu. Ima još šest utakmica do kraja, veoma bih voleo da odemo na završni turnir, ali sve to je još mnogo daleko. Za nas je najbolje da idemo utakmicu po utakmicu i da se pokažemo u najboljem svetlu - kazao je Jovović.

Srpski odbojkaši će u petak igrati protiv Italije, dan kasnije sa Poljskom, dok će u nedelju protivnik biti Argentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading