Promenjen termin utakmica Svetske lige u vaterpolu zbog vremenskih uslova!

Autor:

Sport

20.06.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice za plasman na završnom turniru Svetske lige, zbog vremenskih uslova, igraće se u subotu i nedelju u dnevnom terminu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije (VŠ).

RepublikaFoto: Starsport
SRC Tašmajdan

U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10 i 11.45 sati, dok će se polufinalni mečevi u subotu, odnosno utakmica za treće mesto i finale u nedelju igrati od 15 i 16.45 časova.

- Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku. Na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nismo mogli da utičemo, ali smo ipak morali da se prilagodimo situaciji i pronađmo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju. Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen SC Tašmajdan i pruži podršku našim vaterpolistima - izjavio je generalni sekretar VŠ Nemanja Marijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading