“Boba nam je rekao: Mi smo Srbi pobedićemo sve!”

Autor:

Sport

30.09.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tehničar odbojkaške reprezentacije Nikola Jovović rekao je da su međusobno poverenje i poštovanje doveli srpski tim do evropskog trona i zlatne medalje.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Zlatni odbojkaši stigli su u Beograd

- Negde u četvrtom setu, Uroš Kovačević nas je skupio i rekao: "Momci, to je to. Mi osvajamo". U tim trenucima nismo bili ni svesni, evo i sada sam se naježio. Ti utisci se još nisu slegli, veoma se lepo osećamo. Obradovali smo naciju i naše bližnje. Nadam se da ovo neće prestati - rekao je Jovović Tanjugu.

On je istakao da je međusobno poverenje između stručnog štaba i igrača od početka priprema rezultiralo osvajanjenm najsjajnijeg odličja.

- Sve je počelo od Bobe (Slobodana Kovača prim.aut) i stručnog štaba. Oni su govorili: "Momci, nema veze, idemo, radimo, tereniramo. Mi smo Srbi, mi ćemo pobediti sve. Verovali su u naš rad u startu, mi u njihov. Međusobni rad, poštovanje i poverenje doveli su do ovog uspeha. To je sigurno.

Jovović je istakao da mu je meč protiv Ukrajine u četvrfinalu bio najteži, tezi čak i od polufinala.

- Mi smo prvih pet utakmica na EP igrali protiv 60 igrača koje ne poznajemo. Bilo je veoma teško i nezgodno za igrati dan za danom na takvom takmičenju. Mnogo protivnika... Protiv Francuske nismo imali šta da izgubimo. Dokazali smo klasu i finale je bilo nekako šlag na tortu - zaključio je Jovović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading